min reise til Singapore

Flyreisen - Var ganske lang og ikke minst kjedelig. Jeg hadde ingenting å gjøre, fikk ikke sove og hadde kjempe vondt i magen. Vi mellomlandet i København og Bangkok, men jeg har ikke peiling på hvor mange timer hele reisen til sammen tok. Alt jeg kan si er at det var vært det!

Bading - Mathilde og familien har jo svært badebasseng i "hagen" så vi badet en del der og ellers dro vi ut til Sentosa. Vannet der er ikke så veldig fint og blått akkurat på grunn av mye forurensing og slik. Men temperaturen var super deilig og det funket fint og bade så lenge du ikke svelget vannet. Vi var på Sentosa ganske mange ganger og kjørte blant annet noe som het luge. Litt gøy egentlig.
Singapore flyer - Vi tok også en tur opp i Singapore flyer noe som var ganske gøy! Helt til jeg fikk høydeskrekk da..Det er egentlig ganske mye det samme av London eye hvor du ser utover hele byen og du er inne i en slags boble. Ganske morsomt men det gikk utrolig tregt så litt kjedelig samtidig kan man si. Men det anbefales å ta den når du først er der.Båttur - En dag dro vi også på en liten båttur som kjørte opp og ned elva. Det var perfekt til å ta bilder av diverse turistattraksjoner siden vi kjørte forbi mange steder og båten kjørte i såpass tempo at du rakk å ta bilder. Enda en ting jeg vil anbefale og gjøre. Vi satt egentlig ute men det begynte å regne den ene veien så vi satt litt inne også. Det var jo store vinduer rundt hele så det gikk fortsatt an å ta bilder, praktisk. Legg merke til bilde hvor du ser skyskraperne i bakgrunn av de små koselige husene. Det er helt utrolig!


Clarke quay - Etter båtturen spiste vi på hooters på clarke quay. Der var det super koselig med masse restauranter og kafeer i mange forskjellige farger og temaer. Maten var kjempe god og det var et herlig sted å spise.


Universal Studios - En av de morsomste opplevelsene var Universal Studios. Dere har kanskje hørt om det? Vell, jeg klarer ikke helt forklare hva det er men søk det opp på google hvis du lurer. Vi var der hele dagen og bare koste oss, hadde det gøy, tok masse karuseller, spiste mat og tok bilde med diverse shrek, kung fu panda osv. figurer. Det stedet bare MÅ du besøke!!
Mat - Maten i SG er kanskje ikke hva jeg vil skryte mest av men de hadde noe godt da. Spesielt en sjokolade jeg forelsket meg helt i som jeg får smake igjen til julen kanskje, yummy. Vi spiste på forskjellige restauranter, hjemme, starbucks og mange andre steder. Hjemme spiste vi "norsk" mat så det var ganske deilig og slipper og måtte spise masse ekkel mat.


Raffles hotel - Enda et sted du må besøke og drikke Singapore sling. Det som er litt gøy og rart der er jo at man sitter og drikke Singapore Sling og nøtter og hvor gjør du av skallet? Jo på bakken! Du bare kaster det fra deg på kampen. Gøy, men litt upraktisk. Glad jeg ikke skal rydde opp etterpå. Forresten var Singapore Slingen vond så jeg ga min bort til broren til Mathilde, hehe.

China town - China town var litt morsomt og jeg falt pladask for den ene søte barne kjolen der (bilde under) Jeg har jo vært i China town i New York også men jeg synes egentlig de var litt forskjellige. Men begge hadde sånne typiske butikker med masse dill dall du egentlig ikke har bruk for. Typisk.
Arab street - Vi var også på Arab Street som er noe alla China Town. Skjedde ikke så mye der men er gøy og se hvordan både China town og Arab Street er forhold til resten av byen.


Orchard road - Shopping gaten i SG. Masse dyre merker og mye fint! Kjøpte vel omtrent ingenting akkurat der kjøpte heller på kjøpesenteret ved siden av leiligheten. En dag var det også regnet så mey at det var flom i gaten og flere butikker var oversvømmet. Litt gøy og se på men fælt da. 

Hard Rock cafe - BESTE I VERDEN! Elsker Hard Rock kafe og skulle gjerne hatt en i lille Kbg. Vi spiste der et par ganger og Hamburgeren var kjempe god!!
Har så mange flere bilder og mye mere og si men dette innlegget er langt nok nå så jeg skal runde av her. Hvis Mathilde skal bo der i mange flere år eller i det hele tatt i fremtiden vil jeg veldig gjerne tilbake dit og oppleve alt på nytt. Jeg synes hele reisen var fantastisk og jeg savner SG og Mathilde svært mye! Har ikke skrevet så personlig om tankene mine og meningene mine om landet, dette er bare basic, men det er fordi det fortsatt ikke har gått opp for meg at jeg har vært der..jeg har ikke skjønt situasjonen enda men det skjer nok en gang i fremtiden. Har du vært i sg før? :-)

28 ♥

Ajin ♥

05.nov.2010 kl.22:12

fine bilder !

RIKKE

05.nov.2010 kl.22:13

fyttigrisen, der så det fint ut :D heldig :D

Caroline aasen.

05.nov.2010 kl.22:14

Så veldig gøy ut der :] Jeg vil også dit :]

anette♥

05.nov.2010 kl.22:16

Åh, herlige bilder - og det hørtes jo herlig ut også! :)

Har ikke vært der før nei, men onkel og tante bodde der en stund for noen år siden, hehe.
så gøy ! Har ikke vært der, men det frister ! :)

devilicious

05.nov.2010 kl.22:24

åååå Elsker Singapore..har vært der en gang for leeeenge siden..

Anette.

05.nov.2010 kl.22:29

fine bilder :D
herlige bilder :D

Ida Kvitle

05.nov.2010 kl.22:37

utrolig pene bilder! nei jeg har ikke vert der ;)

astrid

05.nov.2010 kl.22:37

fine bilder:)

elenab

05.nov.2010 kl.23:04

Ja, er faktisk født der :-)

Silje - foto og hverdag

05.nov.2010 kl.23:13

neei:( fine bilder! :)

Thea

05.nov.2010 kl.23:21

Kjempefine bilder! Leser både din og Mathiles blogg :D Dere er kjempeflinke! : )

MARITA GUNDERSEN

05.nov.2010 kl.23:21

ahh , heldiggris :O

thao

06.nov.2010 kl.00:08

ååeh, heldig du som fikk dra til singapore! Vil dit. :)

Kia

06.nov.2010 kl.00:15

Åh, så gøøy ut! Utrolig fine bilder :D
drit bra innlegg maud! :D skikkelig kult å lese at du syns det var gøy! men du glemte grillings på takterassen da :( tenkte jeg også skulle ha et innlegg om da du var her :):)

♥ IDA-LOVISE

06.nov.2010 kl.09:37

Virka utrolig koselig der :)

OnkelP

06.nov.2010 kl.10:01

så gøy ut! Når var du der?

theaalv

06.nov.2010 kl.11:55

Ja, var der i fjor jul og ved nyttår! Det var utrolig kjekt! :D

Veldig fine bilder! :D

Linda N

06.nov.2010 kl.12:10

love your design!

har bare vært på flyplassen i singapore, men det føles sykt å være der, holdte på å svette meg ihjel inne :)
nei, men fine bildr!

06.nov.2010 kl.14:44

åå så utruli kjekt det ser ut til.

jeg vet hvordan situasjon du er i. har selv hatt en bestevennine som bodde i Qatar i 2 år, som jeg var å besøkte! var så utroli mye å se og så utroli mye å lære! men SG ser helt fantastisk ut. hvor lenge var du de`r? å når var du der? :D

Victoria Lundgaard

06.nov.2010 kl.14:58

åååå så heldig du er ! Har aldri vært der, men skal dit med venninner etter vgs :)

saraloveit

06.nov.2010 kl.16:34

Wow, der så det fint ut! Mange fine bilder, Maud ! :D

Anna Killi

06.nov.2010 kl.16:38

// tusen hjertelig takk! ha en fin kveld :-)

Utrolig fine bilder, forresten! hihi.

06.nov.2010 kl.18:52

åååh , har alltid hatt lyst til å reise til singapore ! :) leser både din og venninne din sin blogg :)

celine - fotobyme

06.nov.2010 kl.23:08

ser herlig ut i singapore! hadde en vennefamilie som bodde der i to-tre år, skulle besøke de men det ble aldri noe av, og nå har de flyttet hjem igjen:)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits