svar på kommentar

Utrolig koselig at mange sier de fortsatt vil lese bloggen min når jeg bytter over til den nye. Jeg skal si ifra når det skjer så får dere vite adressen og alt. I mens skal jeg fortsette å blogge her.

Fikk en anonym kommentar "kan du skrive et innlegg om du har planer om å dra til Singapore til bestevennen din? :D" Jeg har jo allerede egentlig lovet å fortelle om reisen min dit så slår alt dette om Singapore sammen i et langt men minnerik innlegg senere i dag. Det kommer til å ta sin tid og skrive det så håper dere kommer til å lese det og ikke bare se på bildene..Tilfeldig bilde fra Singapore, har ikke hatt tid til å ta noen bilder i dag så dere får klare dere med det. Prøv å ikke legg merke til lillefingeren min den er rar og hemma, slik er det bare.

7 ♥

Katrine - vurderer blogger!

05.nov.2010 kl.20:15

Godt svart :-)

kanutteamaliie

05.nov.2010 kl.20:26

tnaaw søt lillefinger!
heheh, søtt!

Ajin ♥

05.nov.2010 kl.20:36

bra svar :)

kristinegulden'

05.nov.2010 kl.20:39

sv: tihi, tusen takk ! :D

sara

05.nov.2010 kl.21:14

sv: tusen takk! :-) hehe, jeg kommer til og følge bloggen din hvis du lager ny!

sara

05.nov.2010 kl.21:28

sv; hehe, så kult! :-) du har utrolig fin blogg!

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits