første november

Har stirret blankt på dette arket, eller det er jo ikke et ark men dere skjønner, i en stund nå og ingen ting skjer så hvorfor ikke bare skrive noe tilfeldig. Har ikke skjedd noe spennende i dag. Eller vi så på Romeo og Julie på skolen i dag, jeg har gjort alle leksene mine og har en gigantisk hodepine! Spennende? Åjadda.

Nå skal jeg bare rydde rommet mitt. Og ja jeg rydder rommet mitt all the time men det blir ikke stort ryddigere! Etter det tenkte jeg og ta litt bilder og kanskje dere vil se hva jeg fikk til bursdagen min av de søte jentene? Høres det bra ut? Og ja jeg skulle vise dere hvordan man redigerer håret lengre jeg..det kommer senere i kveld, lover :-)


5 ♥

<3Kristina

01.nov.2010 kl.18:33

Så stilig bilde :)

Thea

01.nov.2010 kl.18:50

Stilig bilde!! : )

Kristina

01.nov.2010 kl.19:05

gleder meg til å se hvordan du redigerer det :D!

Wanda

01.nov.2010 kl.19:21

blir stilig å se hvordan du redigerer :-D

Synneee

01.nov.2010 kl.21:44

Elsket bildet!!

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits