svar på spørsmål

Hva er det fineste navnet du vet om? Amelia. Drukne, kvele, brenne, fryse eller sulte i hjelp? Kvele. Blind, døv eller stum? Stum. Pleier du rette håret til vanlig?Nei, det gjør jeg ikke. Gjorde det før men det sliter noe utrolig. Når har du bursdag? 16.august Hvor høy er du? noe mellom 165 og 170 Hva er snittet ditt? 4,1...Bruker du mye sminke? nei Hvor handler du mest klær? h&m, cubus, vero moda og bikbok  Hvor mye penger bruker du i måneden? 100-200 kr Savner du mne.blogg.no? JA!! Har du vært i sg`, tok det lang tid med fly og kan du skrive om hvordan det var der? Ja jeg har vært der og ja jeg kan skrive et eget innlegg om turen :) Hvem leser du helst på topplisten? Annais og mne


Hvor ville du helst bodd i verden og med hvem? vet ikke og med en av mine bestevenner/kjæreste eller alene Hvor er du om ti år? Da er jeg forhåpentligvis boende i en ny by/land med kjæreste og har drømmejobben Hvordan er ditt drømmeutseendet? Aner ikke, fins mange forskjellige utseender som er pent Hva vil du bli? Hemmelig..neida usikker Du får tre ønsker hva ønsker du deg? Få drømmejobben, spille på landslaget i fotball og finne drømmemannen Hva er favorittoutfuten for høsten? Hm, kan se om jeg finner bilde senere Hva er favoritt plagget i klesskapet ditt akkurat nå? Den rød rutete skjorta jeg hadde på meg i dag tror jeg. Den er utrolig myk og deilig Hva liker du best ved rommet ditt? De hvite møblene og pulten min som er stor nok til alle mine prosjekter Hvor får du inspirasjon til klær fra? Andre bloggere, mennesker på gaten og et par kjendiser Hva investerer du mest i til høsten av klær? Strikkegensere, skjorter, skjerf og fine smykker.

7 ♥

Helene

19.okt.2010 kl.20:47

bra svart. elsker mne !

Siljevdv

19.okt.2010 kl.20:49

Bra svart! :-D

Angie!

19.okt.2010 kl.20:53

kult blogg :)

Ingvild

19.okt.2010 kl.21:13

Bra svart! :) <3

sv ; hihi , det var koselig å bli kjent med dere på hudøy da <3

Hannah - Kommenterer tilbake

19.okt.2010 kl.22:08

Hah, bra svart :)
Fin blogg!! :)
bra svart:)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits