vurdering av slatta.blogg.no

Dette var den første så kommer det to eller tre vurderinger til senere, dere kan fortsatt melde dere på! :-)Design: Første inntrykket er alltid veldig viktig. Denne jenta har klart å få til et kjempe fint design som passer godt sammen. Headeren er et ordentlig bilde og et veldig fint bilde og kler resten av designet. Det er alltid et pluss.

Innhold: Hun har ikke så veldig mange innlegg enda, men de hun har lagt ut har fine bilder og bra tekst. Det eneste jeg kan plukke på som jeg ser hos mange andre også, er at bildene ikke fyller ut hele innlegget. Hun skriver om hverdagen sin og legger ut bilder, akkurat som de fleste andre bloggere. Ikke kan jeg se noe skrivefeil heller, så det er bra!

Helhet: Jeg synes bloggen hennes var veldig fin, designet var fint og innleggene var fine. Eneste minuset var størrelsen på bildene så jeg vil gi karakteren 4/5 :-)

Er du enig med meg eller var jeg for snill eller slem?

7 ♥

Susanne

15.okt.2010 kl.18:36

bra vurdert :) fin blogg!

♥SHURUULEMIS

15.okt.2010 kl.18:36

Bra vurdert :)

¢¾ tinemj

15.okt.2010 kl.18:41

bra vurdert, er enig med deg :-)

kristinegulden'

15.okt.2010 kl.18:51

bra vurdert !

av: tusen takk, hadde det kjempegøy!

Elise Broch Eriksen

15.okt.2010 kl.19:05

bra vurdert, fin blogg!

♥ IDA-LOVISE

15.okt.2010 kl.19:55

Bra vurdert :)

Kine

15.okt.2010 kl.19:58

: D takk for vurderinga!

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits