fjortende oktober totusenogti

Kreativ overskrift.. vell heisann, fint at dere likte bildene fra Singapore skal legge ut noen flere i dagene som kommer. Husker dere spm. runden min? Vell jeg hadde jo egentlig svart på den men selvfølgelig fikk jeg ikke lastet den opp..men i morgen har jeg god tid så da skal jeg lage nye filmer, høres ikke det bra ut?

I dag har jeg gjort nada, eller var på butikken og kjøpte micro popcorn med Karoline istad. He-he, skal gomle i meg det når pappa er ute og kjører senere i dag. Nå skal jeg bare rydde rommet mitt. Ser bokstavelig ut som om noen har ransaket rommet for så å slippe en bombe for å gjøre alt enda mer rotete. Jeg som hadde vært så flink og holdt det ryddig en god stund.. Jeg lover at innen denne dagen er ferdig igjen skal rommet mitt se sånn her ut! I promise. Er du flink til å holde rommet ditt ryddig?

9 ♥

failkid

14.okt.2010 kl.18:48

nei, jeg er ikke flink til det! :(

kristinegulden'

14.okt.2010 kl.18:48

sv: tusen takk :))

er sånn nogelunde flink, eller er helt kontroll/ryddefreak, men rommet mitt har perioder hvor man ikke kan se slette overflater ja... :P

♥ IDA-LOVISE

14.okt.2010 kl.19:24

Ja, egentlig :)

MARITA GUNDERSEN

14.okt.2010 kl.19:25

JAA. selv om det er litt rotete nå. men jeg er nok en av de ryddigste i familien og i vennegjengen :P
hahahaha, nei, men prøver :-)

carinacharlotte

14.okt.2010 kl.19:38

jeg prøver hvertfall.. hehe :)

Dyna Bieber ♥

14.okt.2010 kl.19:50

ja, hater rot :-) digger bloggeeen din!

Leandra

14.okt.2010 kl.19:50

Nei, er ikke så flink til det. bare slenger fra meg klær og tenker jeg rydder det i morgen.. Og da glemmer jeg jo det selfølgelig hver dag og til slutt ser rommet mitt helt...bombet ut!

Sabrina

14.okt.2010 kl.20:35

Gillar din design :) jättefin!!

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits