om meg

Image and video hosting by TinyPicJeg heter da Maud og er ei 15 år gammel jente fra byen Kongsberg. Jeg drømmer meg stadig bort og lever litt i min egen verden. Jeg har drømmer og mål som jeg daglig skriver ned i boken min. Jeg har alltid vært en person som elsker å skrive, ikke fortellinger men mer lister, mål, dagbok og ting jeg tenker over. Jeg kan virke som en ganske stille og sjenert person men med en gang du blir kjent med meg, vet du at jeg absolutt ikke er det. Jeg elsker å prate og liker ikke den pinlige stillheten som dukker opp mellom personer noen ganger.

Vennene mine er de beste jeg vet og jeg kunne ønske jeg så noen av de mer enn jeg gjør til vanlig. Jeg er utrolig dårlig på å ta initiativ til å besøke folk og ha jentekvelder, men prøver så godt jeg kan. Mathilde er den jeg mener da jeg bruker betegnelsen bestevenn. Har også mange flere søte venner som jeg er kjempe glad i!

På fritiden min spiller jeg fotball, piano, blogger og tar bilder. Jeg fikk mitt første kamera 16. august 2008 og siden det har det bare gitt mersmak. Love it. Jeg er også en ganske kreativ person og liker å lage ting. Har alltid et prosjekt på gang. Ellers liker jeg å shoppe, lese, tegne, være ute og alle de normale tingene der.

Hvis dere lurer på noe mer er det bare å spørre :)

5 ♥

k a a a t h i n k a

09.okt.2010 kl.20:53

godt å vite egentlig:-D du virker som ei bra jente

VICTORIA K

09.okt.2010 kl.21:19

sv- tusen takk :-D

Nyttig å vite da! :-)

kine>fotball

09.okt.2010 kl.21:55

nå vet jeg enda mere om deg :-D!

kristinegulden'

09.okt.2010 kl.22:09

sv: tihi, tusen takk :))

du er søt :)

Rimante

09.okt.2010 kl.22:14

Utrolig fin blogg <3

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits