karoline goes to kristiansand

Hallo,

Jeg vet ikke om det blir så mye blogging i dag hvis ikke Maudisch får internett, for jeg drar nemlig til Kristiansand! Johoo! Neida, skal ikke friste Maudisch som er på skole i Elverum.. Vi får håpe hun får blogget litt i dag, så lesertallene holder seg oppe :-) Det kan ta litt tid før dere hører fra meg igjen, ha det!bildene har ingenting med Kristiansand å gjøre.. men det håper jeg dere skjønte! det er bilder som Maudisch og jeg har tatt!

 

En ting til før jeg drar: Maudisch; hvis du ser dette, vil jeg bare si at jeg håper ikke konserten skulle være hemmelig! I så fall er det bare å slette innlegget! Forresten; når du skriver nytt innlegg, gå inn på Bilder fra arkivet så ser du en finfin tegning av Lady Gaga (Nei, den skal ikke legges ut) :-)

 

Over og ut :-)

6 ♥

LENE M. GUNSTENSEN

08.okt.2010 kl.11:47

Jeg bor i Kristiansand, og man finner ikke en bedre by! <3

Lejla

08.okt.2010 kl.11:47

Ha en fin dag, fine bilder : - )

marte

08.okt.2010 kl.12:21

fine jenterrrr

helene simensen

08.okt.2010 kl.12:29

kjempefine bilder!:)

remember to smile

08.okt.2010 kl.12:40

kjempefine bilder! :)

Helle Molnes-MyLondonLife

08.okt.2010 kl.21:19

Veggen din, jeg elsker den! Litt random, men jeg har sett den på mange bilder og jeg digger den =)) Var forresten fine bilder av dere også =)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits