svar på spørsmål

Fikk et spørsmål fra anonym -Klarer du å spille kamp, men ikke trene ?:) Liker bloggen din!. Egentlig er det ikke et spørsmål på hva jeg klarer og ikke. Jeg burde egentlig ikke spille eller trene i det hele tatt, på grunn av sykdom og lyskestrekk. Jeg er ganske sta og uansett hva skal jeg ha med meg disse 3 siste kampene siden vi gjør det så bra i serien nå. Jeg klarer bare ikke stå å se på at vi enten taper eller vinner. Treningene der i mot er ikke like viktige som kampene, men jeg trener så mye jeg orker om gangen da. Så jeg klarer å gjøre begge delene :-)

Har dere noen flere spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet.

6 ♥

fint bilde (L)
jeg har et...er du venn med jan thomas? as in fanthomas?

anitaf

23.sep.2010 kl.16:52

fint bilde :) ha en fin dag!

Rakel

23.sep.2010 kl.18:08

Utrolig søtt bilde :D

Mathilde

23.sep.2010 kl.18:53

sv: tusen takk! :D Svarte i et lite innlegg, hadde blitt så langt å skrive på en kommentar :) Så du kan sjekke på bloggen min nå om du vil :)

HANNE

24.sep.2010 kl.15:34

Fotball er digg, lykke til med de siste kampen da : )

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits