Dagen min


Jeg har vært opptatt i hele dag siden skolen sluttet. Surra Kristin kom på mini sykebesøk selv om jeg er bittelitt bedre! Vi skulle egentlig bare spise middag og melkedrøm før vi ble hentet av pappa og dro for å spille fotballkamp! Har ventet på denne dagen i to uker nå!!

Selvfølgelig måtte det som skulle bli en finfin dag ødelagt! Laget vi skulle spille mot kunne ikke stille opp i dag så kampen er utsatt enda en uke..jeg kommer virkelig ikke til å klare å vente enda en uke jeg er så rastløs at jeg får lyst til å løpe til månen og tilbake igjen!! Fikk så vidt trent i dag men hjelper lite når lysken er vond igjen. Nå vil jeg død.

Unnskyld for mange sure, deppe innlegg men slik er det akkurat nå. Men noe som gjør meg glad er alle deres søte kommentarer! Prøver å kommentere tilbake så godt jeg kan.You guys make my dayHva har dere gjort i dag?

6 ♥

åh, så utrolig kjipt!

lykke til med neste kamp da, får håpe den blir bedre !

<3 Johanne

22.sep.2010 kl.21:09

har vært i byen og møtt kjæresten min ^^ <3

Amalie

22.sep.2010 kl.21:27

har vært å kjøpt meg speilrefleks:)

22.sep.2010 kl.22:09

Klarer du å spille kamp, men ikke trene ?:) Liker bloggen din!

LillaSoffiaah

23.sep.2010 kl.10:33

Fin blogg!^^

Karoline Holgersen

23.sep.2010 kl.16:43

i dag har jeg vært på skolen og overført sanger til ipoden og litt sånt :)

sv; tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits