sol i september

Helt utrolig deilig vær i dag. Sol i september dere!! Måtte til og med skifte til shorts og t-skjorte når jeg kom hjem. Takk Bestevenn for t-skjorta, i loooove it! Dagen i dag skal gå til lekser, rydding og trening! Slik alle mandager er. Gleder meg til i morgen for da skal jeg faktisk få meg et liv og møte andre mennesker utenom skolen og trening! :-) Hva skal du i dag?hahahahaha, hemma hånd..

T-skjorte
Bershka Shorts fox

7 ♥

♥SHURUULEMIS

13.sep.2010 kl.15:52

Det er ganske deilig vær her også <3 elsk as !
i dag skal jeg se på fotballkamp og gjøre lekser :)

Lanya og Emma

13.sep.2010 kl.15:53

deilig med høstsol :D

fint anntrekk :D
driiit fin den var på deg bestevenn! super fin på håret og nydelige bilder!! <3

Maiken

13.sep.2010 kl.16:29

så pen du er!

waffles with cream

13.sep.2010 kl.16:29

I dag skal jeg gjøre akkurat det samme som deg faktisk:)

Wildfoxx

15.sep.2010 kl.20:21

Helt utrolig! Her striregner det, har visst ikke regnet så mye på flere år i byen vår. Du kler å rette ut håret SKIKKELIG godt! Nydelig er du. Men jeg elsker selvfølgelig krøllene dine også. Du er naturlig pen, og derfor er du så heldig at du kler begge delene :-)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits