onsdags kristin!!

hello, her er meg igjen! (kristin)

mange(en) lurte på forrige uke om jeg hva som sto i Maud sin dagbok og det skal jeg ikke fortelle dere, for jeg fikk ikke lest den! Til alle dere som bor i kongsberg, så må jeg informere om at det er fotballkamp i parken i dag kl.19.00 og vi skal vinne, akkurat som vi gjorde forrige gang mot de!
Maud liker bananer, ikke ert henne for det, det er en fase/periode i livet hennes og vi må bare akseptere det. Senest i stad kunne hun også informere om at hun likte best de harde... (hehehe)
Men siden dere ikke vet så mye om meg, så kan dere jo spørre om ting, men pass på ikke gjør meg irritert, jeg biter!! ;)ja som dere sikkert ser er ikke jeg den eneste som ikke er fotogen! Men maud, vi elsker deg(<3)
skriv spm. da så skal jeg svare neste onsdag (forhåpentligvis)
-kristin :D

2 ♥

Mina - Mote og livet

08.sep.2010 kl.18:01

Det var sykt kule bilder :D

cathrine irene lovise

08.sep.2010 kl.18:27

kult bilde :) jeg har ingen spm sorri..

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits