Pakker til klassetur på Dagali

Nå har jeg nettopp begynte å pakke litt. I morgen reiser jeg på klassetur til Dagali. Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller ikke. Vi skal hvert fall kjøre gokart, rafte, paintball og rappellering. Rappellering er vell det eneste jeg gleder meg sånn skikkelig til, og jeg blåser langt i høydeskrekken! Jeg har et mål om og klare det og da gjør jeg det! :-) Det eneste jeg vet er at jeg aldri i livet kommer til å klare å pakke med alt jeg skal! Pakking er jeg utrolig dårlig på! Tar alltid med for mye og ting jeg absolutt ikke trenger. Skulle ikke forundre meg om jeg dukket opp i noe helt upassende..

Ikke noe bilder av meg i dag nei, kanskje for det beste. Nå skal jeg ut å trene hvert fall, sneeiks!

Liker du å pakke? Vært på Dagali før?

4 ♥

lena - Legg meg til som venn

23.aug.2010 kl.18:15

jeg er ikke spesiellt flink til å pakke selv.. men vet hva jeg kommer til å bruke og ikke så det er lett for meg og ikke ta med for mye.

skal på klassetur i morgen selv jeg :) til idre fjell i Sverige
Liker å pakke ja, men hater å pakke ut =) Kos deg da!

remember to smile

23.aug.2010 kl.20:42

Å pakke er kjedelig! :)

de blonde

23.aug.2010 kl.21:30

helt greit å pakke hvis man skal til et skikkelig bra sted! hvor er dagali ? :)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits