Bilder: sandar cup

Endelig hjemme etter en slitsom og fin helg! Kampene gikk rett vest alle sammen, men vi hadde det jammen meg gøy! Jeg skada meg i takling, Kristin, Anita og jeg tilbragte en natt på gølvet... Tok veldig få bilder men dere får se et par av de jeg har her akkurat nå, det kommer kanskje fler.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Tre trøtte jenter som delte madrass. Haha, våknet klokken 4 av at vi sov på gulvet det var den madrassen. Skal si vi var glade da pappa fikk tak i en ny en og vi endelig kunne sove godt igjen!

Hva har du gjort i helga?

7 ♥

Malin

15.aug.2010 kl.20:36

jeg har ligget over hos ei veninne:)

- selv om det gikk rett vest er det bra dere hadde det koselig da! jeg var på sandar cup i 2007 jeg ;p
shoppet med familien :D

Amalie - Vintage bloggen

15.aug.2010 kl.20:48

Vil hjelpe meg å få sidemenyen sånn som du har den? Min er havna helt nede på bloggen og har prøvd i mer en 1 time å flytte på den men får den ikke på plass "/ Håper du kan hjelpe ! :)

Mathilde

15.aug.2010 kl.20:49

fine bilder, du er pen!

 sandra

15.aug.2010 kl.20:52

fine bilder!

anettee96

15.aug.2010 kl.21:12

fine bilder :)

- har hatt besøk, trent og vært på fest :)

kaiiaz

15.aug.2010 kl.22:55

fine bilder ;-)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits