My day

Det har vært fantastisk strålende vær og jeg har vært borte i hele dag frem til nå! Klokka 11 kom pappa og henta meg siden Torres skulle på hundeutstilling i dag. De som ikke vet hvem Torres er så er det en hund vi deler med en annen familie. Og han er verdens fineste! Som den bloggeren/fotografen jeg er tok jeg med kamera til museet så det ble en del bilder. Er fortsatt veldig amatør, men jeg vil, nei skal bli bedre! Han fikk forresten 2.plass og jeg er skikkelig stolt av han!


hånda er i veien, i know..
Etter hundeutstillingen tuslet jeg rundt med Julie i byen,er mye salg her så du er dømt til å finne noe fint. Jeg er jo så ansvarlig av meg så jeg kjøpte bare tannbørste (om jeg får si det selv verdens fineste) og undertøy. Også har vi nå nettopp badet i bassenget til bestemor. Pappa stilte seg opp som fotograf og dere får se,ingen sensur på de bildene skal jeg si deg. Kommer også et outfit innlegg senere :)
Hva har du gjort i dag?

8 ♥

www.fotballfriiik.blogg.no

07.aug.2010 kl.21:02

spilt fotball :D
KJEMPE FINE BILDER <3 :D

Ingvild

07.aug.2010 kl.21:03

laget video:)
Fine bilder :)
fine bilder :-)

SARAH , kommenterer tilbake!

07.aug.2010 kl.21:20

sv ; takk for mange bra sanger.<3

<3 VILDE KRISTIN

07.aug.2010 kl.21:22

shoppet. så utrolig nydelig hund!!

Amalie - Vintage Bloggen

07.aug.2010 kl.21:52

Torres var søøt :-) // Liker bloggen din også ! :-D

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits