Elverumsdagene

Hei! Nå befinner jeg meg i Elverum på en liten helgetur. Jeg har virkelig ikke hatt tid til å blogge i dag før nå. Bestevenn overnattet jo i går og jeg sov utrolig dårlig. Endte opp med å ta en pille før jeg fikk sove.. Så dro jeg og Karoline og møtte en ny jente som heter Selma, kjempe koselig jente! 

Klokken 22 tar jeg turen ned til leiret og sjekker livet. Det er Elverumsdagene denne helga noe som betyr nattåpent, salg, fyrverkeri klokken 00.00, jakt og fiske dagene på museet og hundeutstilling! Så jeg skal nok få brukt litt penger her borte :)

Her sitter jeg og blogger mens jeg er her borte. Men nå skal jeg lese ferdig Det nye før jeg drar.

Skal du på elverumsdagene i helga?

6 ♥

mathilde høyem

06.aug.2010 kl.21:23

sv; Heheh.. Ha en fin kveld :-)
miiiiin blogg <3 :) takk for at du leser den btw!

Sara Jacobsen&#9829;

07.aug.2010 kl.17:36

Er i danmark, så jeg går glipp av elverumsdagene :-)<3

Amalie - Vintage bloggen

07.aug.2010 kl.17:48

Så koslig da :-) Skulle ønske jeg kunne reise vekk litt..
BLOGG DIN FJOTT!!!
BLOGG BLOGG BLOGG!!!! JEG GÅR AMOK! hvis du skal drive å blogge så sykt lite så kommer jeg til å dø i Singapore, og du kan IKKE komme i begravelsen min! SÅ BLOGG! eller lov at du kommer med MINST 2 innlegg om dagen! da blir jeg fornøyd ;) D.U.S.T! loveyah<3

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits