hytta del 1

I de få dagene før Julie kom opp på hytten kjedet jeg livet ut av meg. Bokstavelig talt. Den ene dagen var så fæl at jeg la meg klokken 9 og våknet 5 på morgenen dagen før. Det kom også en utrolig irriterende mygg inn på rommet mitt og surret rundt og rundt og lagde den ekle mygg lyden, så da fikk jeg jo hvert fall ikke sove igjen..

..men jeg fisket. Jeg fikk faktisk 6-7 fisker som i mine øyne var store nok, men i pappa sine øyne noe helt annet....jeg la kabal så mange ganger og så mye at til slutt gikk den opp hele tiden. Kødder ikke. Ble så kjedelig når den gikk opp HELE tiden at jeg gadd ikke mere.
..så da tok jeg bilder av meg selv, hahahaha! stygg.no. Kan ikke vise bildene en gang.
..ellers gikk tiden på å mate, gå på tur og kose med Torres.

søtnos♥

6 ♥

Elisabeth - kanskje litt sprø?

26.jul.2010 kl.22:18

ntåw, så søt hund :D

aaninee

26.jul.2010 kl.22:37

Nesten sånn jakke du har kjøpte jeg i dag xp

Kjempe søt hund da :')
fine bilder :)

koselig med kommentar tilbake :D

Martine Rødland Egeland

26.jul.2010 kl.23:38

uu, deilig fisk ^^

sv: takk :D nei, vi er ikke det ;p

Julie

27.jul.2010 kl.01:53

torres er søøøøøt! (L)

therese

27.jul.2010 kl.04:44

så koselig ! :-)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits