@hytta

Om mer eller mindre en time sitter jeg på baken i en bil. Jeg skal dra ut på en hytte noen dager. Uten nett. Kanskje det blir bra å ikke ha pcen der og bare nyte sjøen? Det blir sikkert bra, håper bare jeg møter noen på min egen alder. Også skal vi jo til Sverige en dag på tur og. 

Pakke er det eneste jeg mangler og jeg har liten peiling på hva jeg skal pakke med meg. Hva trenger man når man skal på en hytte ved sjøen egentlig? Jeg skal prøve å få lagt ut et par innlegg mens jeg er borte med hjelp av en venninne men hvis ikke prates vi om noen dager! Også skal jeg ta tonnevis med bilder til dere(og meg selv) gleder meg allerede!! :D


Skal du på hytta i ferien?

3 ♥

egentlig ja, men jeg tror ikke jeg gidder å være med ;p hehe

Ida Lyrics

11.jul.2010 kl.12:02

jeg skal nok på hytta en eller annen gang :P

Julie

12.jul.2010 kl.00:06

GOD TUR! <3<3

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits