Röyksopp konsert

Full av øl, sliten i ryggen, sulten og trøtt kom jeg hjem fra konsert i går kveld i 12-tia! Alle fra kbg kan jo gjette hvilken? Nettopp, Röyksopp! Det var litt gøy ikke helt min type musikk men dårlig var det da ikke. Selvfølgelig dro jeg da dit uvitende om hvem og hva Röyksopp egentlig var. Om de hadde kommet på scenen uten å ta tingene sine hadde jeg ikke vist det var dem! Men jeg hadde da hørt en sang eller to blant annet denne:


Har du hørt om Röyksopp før?
Har du vært på konsert med Röyksopp før?

5 ♥

// piapaj

09.jul.2010 kl.10:52

ja og nei :)

Elisha

09.jul.2010 kl.22:32

Jeg liker Røyksopp! Blir aldri lei av "Only this moment", nydelig musikk^^

Caroline

19.jul.2010 kl.02:05

elsker röyksopp!! var på konsert med dem her i kongsberg under jazzen, utrolig bra!! favorittsangen er 'only this moment' og 'this must be it' :-)

rosiiiin

19.jul.2010 kl.14:55

ja har hørt røyksopp, har du hørt the robot and the girl? Jeg kan en house danse koreografi til den, bare spencer hill remix :D

rosiiiin

19.jul.2010 kl.14:55

the girl and the robot **

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits