fotball avslutning

Kjære anonym som spør om jeg kan legge ut hva jeg har kjøpt her borte: Ja, det kan jeg gjøre når alt er vasket osv.. I løpet av de nærmeste dagene altså! :)

Jeg er vell hjemme etter en lang og pinfull flytur(er) Vi ble selvfølgelig forsinket på grunn av en full mann, og rakk derfor ikke neste fly men alt ordnet seg til slutt. Er veldig deilig å være i Norge og jeg har tilbrakt mine første timer her ved og spise tre gilde grill pølser, ta en dusj og kose meg ute i varmen med Karoline. Har faktisk ikke gått opp for meg at jeg har vært i Singapore og nå er det over! Er en drøm som gikk til virkelighet og det skjønner tydeligvis ikke peanøtten!

Nå skal jeg pakke ut, starte på ett av mine nye prosjekter og så bærer det til fotball avslutning! Gaad, det skal bli godt og se igjen folka!!♥
 

crappy web cam bilde men det for gå

Hva skal du i kveld?2 ♥

fint bilde!

er hos mormor og morfar :D

hatt en fin dag? :)

Martine Rødland Egeland

01.jul.2010 kl.21:05

i kveld skal jeg bare slappe av :)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits