Heiaaaa! Im leaving to Norwaaaay

Dette er et "gjesteinnlegg" fra Maud sin heeelt unike, spesielle og ikke minst utrolig kule bestevenninne som er Norsk! Jeg kom akuratt hjem igjen fra flyplassen, hvor jeg lot Maud gå med min fengende bestemor og min eh...kule onkel. Ville bare at dere alle skulle vite at Maud har det kjempe bra! og hun eeeelsker å fly! Neida...Men hun overlever nok, så lenge hun får bladene og pølsene sine når hun ankommer Norge. Som er i morgen. Hun er nok fremme der på samme tid som jeg drar til Norge, det skal bli herlig skal jeg si dere!

Nå har jeg endelig blitt ferdig med mitt første år i Singapore, tiden har gått ganske fort og det har vært sånn nogelunde kult...Untatt at jeg måtte bli kjent med aaaaalle på nytt, og at det ikke lenger var Norsk jeg måtte snakke. Men jeg tror nok at jeg skal klare å overleve et år til eller to så lenge jeg vet at jeg har verdens mest unike og spesielle bestevenninne og ellers alle andre gode venner som jeg vet at jeg fortsatt har. Så tusen takk for meg, og tusen takk for besøket Maud! det har vært kjempe gøy for meg å vise deg alt!

Dette er Maud sitt siste måltid i Singapore...Vi er på marinaen <3

Dette er flytabellen, der står mitt fly i morgen <3

Dette er Maud på vei til Marinaen i koseklærne hun skulle ha på flyet <3

Og dette er Maud i garasjen vår rett før vi cruiset i den kule sportsbilen vår til flyplassen <3

Og jeg ville også gjerne bruke denne anledningen til å si til alle venner i Norge, at jeg vil også gjerne være med å finne på noe i sommer, please! jeg vil ikke sitte helt alene hjemme i stuen mens dere er ute med Bestevenninnen min. Så pleeeease!! jeg beeer!!!

Har du en bestevenninne du har et nært forhold til?

4 ♥

karoline

30.jun.2010 kl.16:09

Til Mathilde: nå har jeg førsterett til peanøtten (eieren av bloggen), siden du har hatt henne så lenge! meeen har ikke noe imot at du blir med oss på piknik eller noe noen dager :)

Mathilde

30.jun.2010 kl.16:23

wohoo! tusen takk Karoline! :O :D meeen jeg har delt førsterett siden jeg bare er her i sommerferien (:

karoline

30.jun.2010 kl.17:03

haha :D meeen jeg drar den 8., så da kan du ha henne litt for deg selv ;)

01.jul.2010 kl.09:53

du må legge ut alt du har kjøpt deg:)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits