siste kveld i Singapore

Overskriften sier litt? Er utrolig trist og måtte dra herfra men har heller ikke gledet meg så mye til å dra hjem før! Kommer til å savne kjøpesenteret, italienske restauranten, sentosa, universal studios og ikke minst Mathilde!! Takk gud for at hun flyr hjem dagen etter meg hvis ikke hadde jeg virkelig vært helt ute av meg. I kveld blir det pakking også har vi vært på kino og sett letters to Juliet hvis jeg husker riktig.

Blir blogging i morgen før jeg drar og så hører dere ikke et pip fra meg før torsdag formiddag. Blir deilig og møte Karoline og ta turen på joker og bare slappe av på torsdag, hater virkelig disse tidsforskjellene! Kommer til å dø av søvne når klokken er 16.00.. men mamma har gått med på å kjøpe en liten haug med blader også på vei hjem fra flyplassen så det blir nok en fin start på norsk sommer! :D
Bildene over er tatt av min kjære Mathilde (mne.blogg.no link funker ikke) på sentosa i dag. Siste innspurt på brunfargen som også ble til litt solbrenthet igjen.. selv om jeg denne gang kan si at jeg smurte meg inn med solkrem! Men nå skal vi slappe av resten av kvelden. Ha en fin dag videre i Norge!

Hva har du gjort i dag?
Hva syns du om bildene?

6 ♥

fine bilder :D

Charlotte S.Eikrem

29.jun.2010 kl.17:45

fine bilder ja :)

Idag har jeg laget en genser ;)

karoline

29.jun.2010 kl.20:48

siste bilde: HEADER :D:D perfekt!!

Julie - kommenterer tilbake

30.jun.2010 kl.01:48

uff, blir sikker trist å dra hjem:/ men du får ha en fin tur tilbake da! :-) glad i deg <3

karoline

30.jun.2010 kl.10:56

det ble fint :D

Frida

01.jul.2010 kl.03:55

Kjempesøte bilder:-) Hva gjorde du i singapore? Jeg har bodd der i 3 år, digger det <3

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits