en gang et kinderegg, alltid et kinderegg

Det var greit i Elverum i helga. Blei ikkenoe blogging siden nettet ikke ville funke, pga. en smart person, nevner ikke navn MAUD, klarte å trykke på en knapp slik at internett var skrudd av på pcen. Smarta fant det først ut i stad.. Hehe, en gang kinderegg alltid et kinderegg.

Jeg har vært i konfirmasjon, øvd til matte tentamen og sett mgp med min kjære Julie. Bare for å skryte litt da så har jeg møtt, og Julie kjenner hun som lagde bukketten vinneren fikk, det er litt smålig kult skal jeg si deg. Selv om jeg ikke er superfan av mgp, egentlig esc?, så syns jeg Didrik fortjente en høyere plass.. Men men slik er livet. Slenger inn et par meningsløse bilder før jeg natter! :-)


//privat

Så du på mgp, hvem heiet du på?
Hva har du gjort i helga?

2 ♥

karoline

30.mai.2010 kl.22:18

så på mgp, ja, synes det var mange fine sanger!

fine bilder :)

Julie

30.mai.2010 kl.22:19

haha, du nevnte ikke at jeg faktisk var med på å lage vinner buketten! skryyyyte, heheh :-)

Skriv en ny kommentar

Maud

15, Kongsberg

Jeg blogger fordi jeg liker det veldig godt og synes det er en flott måte å uttrykke seg på gjennom tekst/bilder, og du kan dele dine opplevelser/reiser/tanker/interesser med andre mennesker. Mye av tiden min går tl fotball og fotografering. Jeg er også opptatt av å skrive, være ute, trene, møte mennesker, spille piano, le og så mye mer. Alle bildene er tatt av meg med mindre det står noe annet. Kontakt med på maudblogg@live.no :))


categories
archieve
hits